Activiteiten
Eénmalig live-streamconcert van The Raspers

De Voorburgse band The Raspers geeft zaterdag 27 juni een éénmalig live-streamconcert in Theater Ludens in Voorburg: ‘Een event met goede live muziek waar je thuis, maar ook in het theater lekker op kan dansen. Volgens de richtlijnen van RIVM mogen er maar 30 bezoekers aanwezig zijn, maar dit maakt het wel intiem en net zo gezellig. Vindt u het leuk om er live bij te zijn? Neem dan contact op met Evenemento events artists bookings, info@evenemento.nl ‘.

The Raspers staan al geruime tijd aan de top in het ‘cover-circuit’ en zijn bij velen bekend als ‘Hardest Working Band’ van Voorburg, Den Haag en omgeving. De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale ‘melting-pot’.

The Raspers bestaan uit  Paul Reijenga, drums/zang; Robbert H. Reijenga, zang/gitaar; Arjaan Verheule, sax/keyboard/gitaar/zang en Didik Sucahyo, basgitaar/zang.

Er zijn twee concerten op zaterdag 27 juni, een om 15.00 uur en een om 20.30 uur.  Theater Ludens is te vinden aan het Burgemeester Feithplein 95, in Voorburg. Entree: € 15,00.