Activiteiten
Health Me Social Fitclub kan niet wachten om weer te beginnen

Health Me Social Fitclub Leidschendam kan niet wachten om weer te beginnen. Woensdag 1 juli is een dag waar al maandenlang naar uit wordt gekeken. Niet alleen omdat er vanaf die datum weer in sportscholen getraind kan worden, maar ook omdat de populaire fitclub die datum alweer zijn vierde filiaal opent, dit keer in Wateringse Veld.

Het was wel even schrikken voor eigenaar Joshua toen op 15 maart bleek dat vanwege het om zich heen slaande coronavirus alle sportscholen per direct dicht moesten. ,,Dat betekende ook voor ons een flinke tegenvaller”, zegt hij in de trainingsruimte in Leidschendam,  op de hoek van de Tramstraat en de Damlaan. ,,Wij zijn pas in november open gegaan, dat betekent dat we nog niet zo heel veel vet op de botten hadden. Gelukkig hebben we een trouw ledenbestand, ook doordat we onze leden nu online begeleidden met trainingsvideo’s, telefonische en beeldcoaching en voedingsadviezen. Dat werd gewaardeerd, waardoor vrijwel iedereen binnenboord bleef. Maar online haalt het natuurlijk niet bij de echte trainingen in onze sportscholen. Gelukkig mogen we binnenkort weer. We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien.”

De trainingsmethodiek van Health Me Social Fitclub is gebaseerd op de Milon Cirkel, inmiddels een van de meest succesvolle, snelle en laagdrempelige sportmethodes ter wereld. De methodiek is bestemd voor een brede doelgroep. Jimmy: ,,Zowel jongeren als ouderen zijn bij ons op hun plek. Milon Cirkel is geschikt voor mensen die in korte tijd overall nog iets fitter willen worden, maar zeker ook voor mensen die door lichamelijke klachten heel specifiek via maatwerk trainingen in actie willen en moeten komen. Kortom: onze deur staat voor iedereen open die niet te veel tijd kwijt wil zijn, persoonlijke aandacht op prijs stelt en snel en op veilige wijze resultaat wil zien. We zijn door onze sociale, persoonsgerichte en individuele benadering hét perfecte alternatief voor de normale sportschool.”

Ook voor Health Me Social Fitclub is het natuurlijk belangrijk om vanaf 1 juli nog wel rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. ,,Daarom hebben ze nieuwe, maatwerk software laten schrijven, een eigen app ontwikkeld en een klantenkiosk geopend”, zegt Joshua. ,,Hiermee kunnen we onze leden nog beter begeleiden in hun trainingsschema. Daarnaast verkleinen we ook de kans op verspreiding van het coronavirus.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter