Activiteiten
Theaters maken zich op voor zomerprogramma

Theater Ludens en het Veur Theater zullen op korte termijn hun programmering voor deze zomer bekend maken. Dat blijkt uit berichten van beide theaters. Vanaf 1 juli mogen ze weer voorstellingen verzorgen voor maximaal 100 mensen. Nu is dat maximaal 30 personen.

‘In deze vreemde en verwarrende tijd heeft Theater Ludens besloten in de maanden juli en augustus toch een (beperkt) aanbod uit te brengen. Zo staan er film, klassieke lunchconcerten, concerten en cabaret op het programma. Tipje van de sluier? Sven Ratzke. Fernando Lameirinhas. Maar er komt nog veel meer’, laat Theater Ludens weten.

‘Door de coronacrisis mogen wij met 100 man in het theater zijn, maar de 1,5 meterregeling beperkt onze zaal tot 45 mensen. Daarom richten wij ons op twee voorstellingen op een avond. Onze lunchconcerten zullen plaatsvinden in de prachtige tuin van het museum Huygens’ Hofwijck’.

Theater Ludens zelf richt in juli en augustus een intiem buitenterras in bij het theater zelf.

Vanuit het Veur Theater luidt de mededeling dat men ‘binnenkort’ met nieuws zal komen over het komende theaterseizoen 2020-2021, hoe dit er uit gaat zien en hoe het theater veilig maar gastvrij kan gaan draaien.