Nieuws
Een zondag vol vrolijke gasten in Kakafonie

Martine Fleming is één van de gasten in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur is singer-songwriter Martine Fleming present. Onlangs is haar nieuwe nummer ‘Always Forever’ uitgekomen. Martine heeft er in deze vreemde tijden toch voor gekozen om een nieuw nummer uit te brengen.

Jan en Hennie maken even na 13:00 uur hun opwachting. Jan en Hennie stonden voorheen bekend als Jan en Zwaan. Jan van de Beld en Hennie Dogger vormen sinds drie jaar het duo Jan & Hennie. Eigenlijk zijn ze pas twee jaar echt actief naar buiten getreden. Inmiddels hebben ze vijf singles op hun naam staan. Ook wordt er al gewerkt aan een verzamelalbum. Met de nieuwe single “De tranen die ik huil” heeft het duo Jan & Hennie  een nieuwe stap gezet op de vaderlandse showbizzladder.

Rond half twee is één van de leden van het trio Nog Effe te gast. Eigenlijk hebben ze twee nummers om te laten horen. Enige tijd geleden verscheen ‘Mijn buik’. Een catchy carnavals- en feestnummer van dit kleurrijke trio. En onlangs verscheen er alweer een nummer van Nog Effe. Hun versie van ‘Toen was geluk nog heel gewoon’.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter