Nieuws
VCC start competitie

Dit weekend gaan bij cricketvereniging VCC de eerste competitiewedstrijden van start. Waarschijnlijk een beetje onverwacht, maar hartelijk verwelkomd door alle cricketliefhebbers. Het bestuur van VCC waarschuwt wel: ‘Dit is een situatie die mogelijk is gemaakt omdat we ons allemaal hielden aan metingen die werden opgelegd tijdens de lockdown-periode. Het is van cruciaal belang dat we ook in de nieuwe norm allemaal de verantwoordelijkheid zullen nemen om de richtlijnen in de nieuwe protocollen te volgen, aangezien deze geldig zijn per 1 juli om niet gedwongen te worden in een nieuwe lockdown-situatie’. VCC 1 start zondag met een uitwedstrijd bij VOC in Rotterdam. Het team speelt dit seizoen in de Topklasse. Er wordt een halve competitie gespeeld. Het schema ziet er zo uit: