Nieuws
Vader en dochter bij Midvliet

Kaylee & Christiaan komen om 12.30 uur aan de telefoon in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Het is gelukt, een lang gekoesterde droom van vader en dochter. De nieuwe single van Kaylee en Christiaan Hulsebos ‘Samen sta je sterk’. Christiaan Hulsebos die al wat jaren in de muziek zit en tegenwoordig op Aruba woont, vroeg aan zijn dochter wat ze graag zou willen, waarop zijn dochter antwoordde: ,,Ik wil een lied op nemen samen met jou”. Zij hopen dat deze single ‘Samen sta je sterk’.met de gezellige muzikale productie van Kees Tel de luisteraars door deze tijd heen swingt.

Om 13:05 uur is Richard Crane te gast. Hij komt zijn nieuwe single ‘Zij heet Sophie’ laten horen. Na vele singles al gemaakt te hebben, zingt deze goedlachse zanger over een meisje Sophie. Wat daarachter steekt laat zich raden, het is het mooiste meisje uit zijn dromen.

En rond half twee is het de beurt aan Willem Jansen, zanger uit het Gelderse dorp Spijk. Willem Jansen is iemand die het anderen graag naar hun zin maakt. Hij staat graag op het podium en geniet als de mensen die aan de andere kant van het podium staan ook ziet genieten. Een zanger zonder sterallures en die het een ander ook gunt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter