Nieuws
Informatieavond over Klein Plaspoelpolder

De Leidschendamse wijk Klein Plaspoelpolder verandert de komende jaren in een groene, duurzame woonwijk met  variatie aan woningen voor verschillende doelgroepen.  Er komt een groen wandelpad langs de Vliet en de Oude Trambaan, een doorgaand fietspad vanaf de Cornelis Voorhoevelaan naar het Damcentrum en een groene looproute waarlangs bewoners naar de Vliet kunnen wandelen. Daartussenin worden op diverse plekken woningen gebouwd. Op maandag 13 juli organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst om wijkbewoners te informeren over de plannen.

Tijdens deze bijeenkomst gaat men in gesprek over: een plan van ontwikkelaar Borghese voor woningbouw op de plek van het Damsigt kantoor; de regels voor bouw op de Triadome-locatie (voormalige kantoor van Landal) en modellen voor woningbouw daar; een plan voor de tijdelijke inrichting van het gebied waar gebouwen gesloopt zijn (gemeentewerf, Avalex afvalstation, Mebin betoncentrale). Deze bijeenkomst gaat niet over het wel of niet realiseren van een nieuwe brug over de Vliet.

De bijeenkomst is maandagavond 13 juli  in de Dokter van der Stamstraat 4 Leidschendam (het Triadome-gebouw). Aanmelden is verplicht en kan via http://www.lv.nl/aanmeldenkpp

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter