Nieuws
Sanne Broekmans presenteert zichzelf en haar vader

Ook deze zondag maakt een aantal gasten telefonisch opwachting in het programma Kakafonie op Midvliet FM. Om 12:30 uur is Sanne Broekman de eerste.  Sanne Broekman (22)  komt met een prachtig nieuw nummer: ‘Genieten van het mooie leven’. Sanne Broekman is ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen met zingen en begint steeds bekender te worden, en daar gaat zeker geen eind aan komen. Voorzichtig wordt er al gesproken over een nieuwe ster in de lijn van Charléne en Sieneke.

Om 13:05 uur is Jantje Bier te gast. Jantje is niet geheel toevallig de vader van eerdergenoemde Sanne. Hij brengt zijn nieuwe single ‘Heerlijk glaasje bier’ ten gehore. Jantje Bier is de artiestennaam van Jan Broekman. Hij treedt met grote regelmaat op door het hele land, zijn grootste droom kwam uit toen hij tijdens de feestweek in Westendorf mocht zingen.

Henk Voskuil en Monica West zijn om 13.30 uur aan de beurt. Een single op echt vinyl uitbrengen dat doen er niet veel meer maar toch hebben Henk Voskuil & Monica West besloten om hun oude nummer ‘Liever zonder liefde’ speciaal op vinyl uit te brengen voor de verzamelaars. Monica West werd destijds (2012) telefonisch benaderd door een producer die vertelde dat hij een countryduet van Dick van Altena op de plank had liggen waarvoor hij een zangeres zocht. En zo kwam ze in contact met Henk Voskuil bekend van grote hits met de Tornado’s.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter