Nieuws
Tegenstanders voetbalclubs bekend

De KNVB heeft de indelingen voor de nieuwe competitie 2020 – 2021 in het amateurvoetbal bekend gemaakt. Hierbij een overzicht waarbij is aangegeven welke tegenstanders nieuw zijn teb opzichte van vorig seizoen, dat vanwege de coronacrisis niet werd uitgespeeld.

– Forum Sport. Zaterdag eerste klasse A. Tegenstanders: AFC Amsterdam (nieuw), Argon Wilnis (nieuw), BOL Broek op Langedijk (nieuw), Die Haghe, SV Honselersdijk, Monnickendam (nieuw), SV Nootdorp, VELO, Valken’68 Valkenburg (nieuw), Voorschoten’97, WV/HEDW Amsterdam (nieuw), VV ZOB Zuidoostbeemster (nieuw), HCSV Zwaluwen’30 Hoorn (nieuw).

– SEV. Zaterdag vierde klasse D. Tegenstanders: DVC, FC Zoetermeer, Graaf Willem II VAC, HDV Den Haag (nieuw), HPSV, Haagse Hout, KSD-Marine, VV Laakkwartier, Oliveo Pijnacker (nieuw), REMO Den Haag (nieuw), TAC’90, Vredenburgh.

– VV Wilhelmus. Zondag tweede klasse C. Tegenstanders: ASC, Altior, Bloemendaal (nieuw), DIOS Nieuw Vennep (nieuw), DOSR, Foreholte, SV HBC Heemstede (nieuw), HMSH, HVV, VV Laakkwartier, RKDEO, VV Schoten Haarlem (nieuw), Teylingen.

– Stompwijk’92. Zondag derde klasse A. Tegenstanders: Alphen, DHL, FC Aalsmeer (nieuw), Nicolaas Boys Nieuwveen (nieuw), ODB, RKDES Kudelstaart (nieuw), SEP, SVH Den Haag (nieuw), Sporting Leiden (nieuw), Voorschoten’97 (nieuw), WIK, SV WVC Roelofarendsveen (nieuw), SV Madestein Den Haag (nieuw).

De indeling van zondag hoofdklasser RKAVV werd al eerder door de KNVB bekend gemaakt en door Vlietnieuws gepubliceerd: https://vlietnieuws.nl/2020/07/06/zes-nieuwe-tegenstanders-voor-rkavv/