Nieuws
Hotel Stationsplein Voorburg dicht

Hotel Den Haag Voorburg aan het Stationsplein in Voorburg is dicht. Reservering is niet meer mogelijk; het telefoonnummer is niet meer in gebruik. De eigenaar JaZet Leisure Holding b.v. uit Den Haag is vorige week failliet verklaard door de Haagse rechtbank. Er is een curator aangesteld. Het pand wordt nu beveiligd door het Bou Watch. Het hotel was sinds het najaar 2018 open.

Het gaat om het voormalige Mövenpick Hotel. Nadat Mövenpick was vertrokken was er eerst sprake van een Spaanse overname. Later kwamen All-in Real Estate en JaZet Leisure in beeld als kopers. In eerste instantie zou het een easyHotel worden, vervolgens werd als naam Comfy Hotel vastgelegd.

Na het afhaken van All-in bleef JaZet over en werd het ‘tijdelijk’ Hotel Den Haag Voorburg. Men draaide vooral op Duitse toeristen. Het restaurant werd echter niet meer geopend net zo min als het terras. In augustus 2019 kwam het hotel in het nieuws door een steekpartij waarbij een man gewond in de lobby werd aangetroffen. In één van de kamers werd een vrouw aangehouden. Haar kleding zat onder het bloed.