Nieuws
Winkelgebieden krijgen digitale etalage

Het voor ondernemers opgestarte hulp-platform Support Your Locals L-V gaat haar werkzaamheden fors uitbreiden. Zij gaan daarvoor een samenwerking aan met de gemeente, Rabobank, MKB-LV en ook met de vier grote lokale winkelgebieden. Nadat aan het begin van de coronacrisis tientallen ondernemers in acute nood zijn geholpen op het gebied van social media, fotografie en video, lanceert het platform nu een website waar alle ondernemers gratis een eigen online etalage kunnen activeren. Met de winkelgebieden Huygenskwartier, Julianabaan, the Mall en Leidschendam-Centrum gaan zij verder nauw samenwerken om zoveel mogelijk de aandacht gevestigd te houden op deze online etalages en het Support Your Locals-gevoel.

Support Your Locals L-V gaat de spotlights op deze online etalages houden door het organiseren van evenementen in de winkelgebieden en ook online. Daarnaast worden ook de social media-kanalen gevuld met video’s om de lokale ondernemers een duwtje in de rug te geven. Op korte termijn zal er een evenementenkalender worden gepresenteerd voor het najaar.

,,Door met de vier winkelgebieden samen te werken in plaats van elkaar extra te beconcurreren gaan we proberen de lokale economie onder de aandacht te brengen bij niet alleen de lokale, maar ook de regionale consument”, laat het team achter Support Your Locals L-V weten. ,,Een dergelijke samenwerking hebben wij nog niet gezien in de regio en waar andere Support Your Locals-bewegingen in het land hun activiteiten staken nu de ergste gezondheidscrisis voorbij is, vinden wij het belangrijk nu juist een tandje bij te zetten.” Ondernemers uit Leidschendam-Voorburg kunnen hun gratis online etalage activeren op de website www.supportyourlocalslv.nl Hier kan men ook lid worden van dit ondernemersplatform.