Activiteiten
Tour d’Amour viert finale ontmoeting in Zuiderpark

Afgelopen maanden brachten artiesten van de Tour d’Amour meer dan 2000 oudere en eenzame mensen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Rijswijk en het Westland een lichtpuntje. Verbonden door muziek werden mensen geraakt, ontroerd, verblijd, gehoord en vooral ook gezien. Juist in coronatijd vervulden de minifestivals een behoefte bij veel mensen. De samenwerking bracht niet alleen het publiek in beweging maar ook de artiesten zelf. Er zijn nieuwe combinaties ontstaan en op zaterdag 18 juli  komt dat verrassend samen op het podium van het Zuiderparktheater in Den Haag.

Julie Scott, Roeland Drost, Sinitromarus, dansers van de Dutch Don’t Dance Division en musici van het Residentie Orkest vieren de ontmoeting in deze finale. Esther Ledeboer: ,,We wilden met de Haagse Tour d’ Amour de mensen een mooi en afwisselend programma brengen in deze lastige tijd, een hart onder de riem steken. Het was zo mooi om te zien hoe muziek mensen met elkaar in verbinding bracht in het publiek en op het podium.”

De finale vindt net als de minifestivals plaats in de open lucht, dit keer in de groene oase van het Zuiderpark. De artiesten van de Haagse Tour d’Amour brengen op 18 juli een prachtige voorstelling op het podium van het Zuiderparktheater. Er zijn voorstellingen om 16.30 uur (try-out) en 20.30 uur. Ticketprijs: €20,- per persoon, €10,- kindervoorstelling. Kaarten zijn te bestellen via de website van het Zuiderparktheater. Hier vindt u ook meer informatie over het programma.

Deelnemende artiesten zijn Julie Scott (zangeres), Roeland Drost (pianist), Sinitromarus met violiste Blishta Hoopman en bassist Andor Horvath, De Dutch Don’t Dance Division en Het Residentie Orkest (koperkwintet).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter