Activiteiten
Vanavond toneel in de open lucht

Hedenavond om 20.00 uur kunnen liefhebbers van toneel terecht bij Buitenplaats Molenwei, Stompwijkseweg 27 Leidschendam. Daar treden Bram van der Vlugt, Sarah Bannier en Charley Yntema in de open lucht op met het stuk De Les; een korte en absurdistische klassieker, geschreven door Eugène Ionesco. Kaarten kosten 115 euro inclusief een consumptie. Bestellen kan via www.buitenplaatsmolenwei.nl

Het stuk speelt zich af in de kamer van een klein appartement. Een jong meisje belt aan voor bijles van een bejaarde leraar, met een geweldige reputatie. Naarmate de absurde en onzinnige les vordert, wordt de oude man steeds bozer, onvoorspelbaarder en gevaarlijker. Het meisje wordt steeds stiller en onzekerder, en krijgt overal pijn. De huishoudster ziet alles, maar ook zij kan een noodlottig einde niet voorkomen.

Voorafgaand aan de voorstelling is er ook een aanschuifmaaltijd. Deze start om 18.15 en duurt tot 19.45 uur. Op het menu staan twee soorten huisgemaakte soep met garnituren, een maaltijd met de keuze uit vis/vlees of vegan, seizoensgroente & een keuze uit aardappels en rijst, huisgebakken lekkernij voor bij de koffie/thee. Mee-eten kost 25 euro per persoon.

De bar is gedurende de voorstelling en maaltijd geopend en pinnen is mogelijk. Parkeren 2,50 euro, kom liever met de fiets. Bij heel slecht weer gaat de voorstelling niet door en krijgt u uw ticketkosten terug.