Activiteiten
Danseres en schrijfster winnen Talentenloods Digitaal

Door de positieve ervaring met Talentenloods Digitaal is ook aan alle deelnemers van alweer even geleden, vrijdag 13 maart,  gevraagd hun inzending digitaal aan te leveren. Dit Open Podium was voor jeugd van de basisschool tot en met twaalf jaar. Juryleden van Talentenloods Digitaal waren bereid ook nu digitaal te jureren. Eensgezind kozen zij voor de jonge ballerina Rosalie Houwert van Dans aan de Vliet, die zeer overtuigend als een pop danste en de jonge schrijfster Eva Tsangaris met haar boeiende en spannende verhaal ‘Het geheim van theater Ludens’.

Zij zijn door naar de Slotmiddag op zondag 1 november in Theater Ludens. Het was bijzonder leuk om door de filmpjes de deelnemers in hun eigen omgeving te zien optreden. George Leechburch-Auwers van Muziekacademie Den Haag kreeg een eervolle vermelding vanwege zijn moeilijke instrument: de panfluit. Een aantal opnames zijn terug te vinden op het Youtube-kanaal van Talentenloods. Kijk op de website en Facebookpagina van Talentenloods.nl voor meer informatie.