Nieuws
Niet zwemmen bij de bruggen over de Vliet

De politie Leidschendam-Voorburg meldt: ,’Tijdens de afgelopen mooie zomerdagen viel het ons op dat veel jeugd van de bruggen een kanaal in springen, bijvoorbeeld in de Vliet. Weet dat dit verboden is, en ook om rondom de bruggen te zwemmen. Wordt dit gezien door ons of Handhavers van de gemeente dan riskeer je een boete van 140 euro. Check deze foto en de video op Youtube. Denk om je veiligheid.

Tijdens de afgelopen mooie zomerdagen viel het ons op dat veel jeugd van de bruggen een kanaal in springen, bijvoorbeeld in de Vliet. Weet dat dit verboden is, en ook om rondom de bruggen te zwemmen. Wordt dit gezien door ons of Handhavers van de gemeente dan riskeer je een boete van 140 euro. Check deze foto en de video¬† https://www.youtube.com/watch?v=W5x1bAxs3dw Denk om je veiligheid’.