Nieuws
McDonald’s Leidsenhage is verbouwd en verduurzaamd

Het McDonald’s restaurant in winkelcentrum Leidsenhage, dat nu de transformatie ondergaat naar Mall of the Netherlands,  heeft de deuren weer geopend voor gasten. Het restaurant is geheel vernieuwd en één van de meest duurzame McDonald’s restaurants van Nederland.

Vanaf heden kunnen gasten weer komen voor hun favoriete McDonald’s producten. Ook heeft restaurant nu een McCafé, dat koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants aanbiedt. Het nieuwe restaurant biedt aan 75 medewerkers een werkplek en volop kans op ontwikkeling. McDonald’s  Leidschendam is iedere dag geopend van 8:00 tot 22:00 uur.

Manager Ikram Kaamouz: ,,Je herkent het restaurant niet meer terug. Ons team werkt in een compleet nieuw restaurant, met een unieke indeling. Als een van de weinige McDonald’s zit de keuken bijvoorbeeld op de eerste verdieping.  Het is echt prachtig geworden en dat het zo duurzaam is maakt het nog veel mooier. Zo draait het restaurant volledig elektrisch op groene energie en besparen we water en energie met diverse nieuwe efficiënte apparatuur. Ook heeft het restaurant nu een McCafé, waar gasten kunnen genieten van heerlijke koffievariaties en patisserie.”

Het nieuwe restaurant biedt veel ruimte en services voor haar gasten. McDonald’s Leidschendam biedt momenteel maximaal 100 zitplaatsen binnen in het restaurant zonder reserveringsplicht, nu te gebruiken volgens de laatste richtlijnen om veilig te genieten. In een volle bezetting onder reguliere omstandigheden biedt het restaurant zelfs 264 zitplaatsen. De hele restaurantervaring is ingericht op een veilige ervaring. Gasten worden door een host(ess) verwelkomd. Ze bestellen bij de bestelkiosken waar ze kiezen om in het restaurant plaats te nemen of om hun  bestelling mee te nemen. Met Table Service wordt de bestelling aan tafel geserveerd. (foto PR)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter