Activiteiten
Vlietdagen in teken van eten, fietsen en wandelen

De Vlietdagen zoals die afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, waren festivals vol (nautische) activiteiten. Beide stadskernen stonden in het teken van activiteiten in samenwerking met lokale partners. Het coronavirus zorgt er nu voor dat de Vlietdagen, op de manier zoals we het evenement kennen, dit jaar geen doorgang vinden.

Maar er zijn andere mogelijkheden. Om iedereen te laten genieten van al het moois dat in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk te vinden is, is er gekeken naar wat er wél mogelijk is tijdens de Vlietdagen 2020. De Culinaire Armada op de wal is op zondagmiddag 6 september van 12:00 uur tot 16:00 uur. Zes enthousiaste keukenbrigades vinden onderdak in een feestelijke entourage op het voorterrein van Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk.  Koop nu al een  kaartje op: www.armadaaandevliet.nl

Na deze aftrap kan men van 14 tot en met 20 september genieten van het culinaire Diner aan de Vliet programma. Lokale restaurants bieden 7 dagen lang een speciaal Vlietdagen week- gerecht of menu aan.

Ontdek na het eten Leven aan de Vliet door middel van bijzondere wandel- en fietsroutes. Die brengen u langs alle bezienswaardigheden in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Kijk voordat u op pad gaat welke Open Dagen er georganiseerd worden op deze dag. Er worden namelijk gedurende de week open dagen georganiseerd door verenigingen en instellingen op eigen terrein.

De week wordt afgesloten met het Stadsontbijt wat dit jaar in zowel Leidschendam, Voorburg en Stompwijk plaats vindt. Dat gebeurt zondag 20 september van 09:00 uur tot en met 12:00 uur.

Deelnemers aan het Vlietdagen programma worden gedurende de week extra onder de aandacht gebracht in samenwerking met Support Your Locals L-V. Eric Bouwman zal zoveel mogelijk deelnemers bezoeken en korte filmopnames maken voor een online tv-registratie.  Die is zaterdag 19 september te zien. Het wordt een avond vol verassingen.

Wie  in de week van 14 tot en met 20 september  wil deel nemen aan het culinaire Diner aan de Vliet programma of op eigen terrein een open dag wil organiseren kan terecht bij  vlietdagen@dbevenementen.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter