Nieuws
Voorburgse ‘Amerikaan’ in Kakafonie

Guy Gorman en Ed Millstream komen rond 13.30 naar de studio van Midvliet om daar in het programma Kakafonie hun liefde voor de Amerikaanse muziek ten gehore te brengen. Toen de liefde van zijn leven de Amerikaan Guy G. Gorman naar Nederland bracht, nam hij zijn liefde voor die all-time klassieke Amerikaanse liedjes uit de jaren vijftig mee. Hij werkt samen met percussionist Ed Millstream om nummers te spelen van onder meer Buddy Holly en Johnny Cash. En natuurlijk spelen ze ook hun eigen originelen. Ed Millstream heet in het dagelijks leven Ed Molenbeek en komt uit Voorburg. Hij speelde onder meer met de groep Schering en Inslag. Guy en Ed speelden op geweldige locaties zoals The RockArt Museum in Hoek van Holland, het Oldtimerfestival in Alphen aan den Rijn, Radio Live Oranje in Den Haag en het Louwman Oldtimermuseum in Den Haag.

Voorafgaand aan Gorman/Millstream zijn om 12:30 uur de Cupidots te gast. De Cupidots worden gevormd door twee vrolijke meiden die er in gespecialiseerd zijn een heerlijk feest neer te zetten. Hun eerste officiële single ‘Een klap op mijn kontje’ verscheen eind 2019.  Nu is ‘Pak me’ verschenen in een 2020 versie. Wederom een  feestelijk nummer.

Om 13:05 uur zijn De Zeebonken present om de debuutsingle ‘Ik heb een hart zo groot als een klerenkast’ te laten horen. De Zeebonken zijn zelf grote fans van ouderwetse piratenmuziek en hebben besloten om regelmatig piratenliedjes uit te brengen. Het zal gaan om oude nummers maar af en toe zal er ook een modern piratenliedje tussen zitten.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter