Zakennieuws
Lokale ondernemers presenteren zich

Met de site http://www.supportyourlocalslv.nl hebben lokale ondernemers een nieuw platform om zich te presenteren. De site is dit weekeinde officieel ‘live’ gegaan. Door middel van foto’s, informatie over het bedrijf en een korte video leert u de ondernemer van uw favoriete zaak kennen. Tegelijk kan de sitebezoeker kennis maken met ondernemers in andere winkelgebieden binnen de gemeente.

Support Your Locals L-V startte aan het begin van de corona-pandemie als hulpplatform voor de lokale ondernemers. Daarna is men uitgegroeid tot een initiatief waar ondernemers met een hulpvraag terecht kunnen. Helpen gebeurt op het gebied van social media, fotografie, videografie en door het delen van content. De website is daar nu een onderdeel van geworden omdat ondernemers hier een digitaal gezicht krijgen in de vorm van een online etalage. De gemeente en de RABO-bank ondersteunen het geheel. Er zijn inmiddels 31 ondernemers aangesloten.

Zie voor meer informatie onderstaande link https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=0S3aYdfjhJY