Nieuws
Woningbrand Vinkenborghlaan Leidschendam

Zondagmiddag is brand ontstaan in een woning op de tweede etage aan de Vinkenborghlaan in Leidschendam. De brandweer sprak van een ‘middelbrand’. Ook op het dak van het gebouw waren de vlammen actief. Hoe het vuur ontstaan is wordt nader onderzocht. Er was naar verluidt niemand thuis toen het vuur ontstond. De melding bij de brandweer kwam om 15.29 uur binnen.

Om 17.06 werd de brandweer gealarmeerd over een in brand staande auto op de Ondermeerweg ten noordoosten van Stompwijk. Over dit vooral zijn geen nadere details bekend. Tegen middernacht rukte de brandweer uit naar de Sint Annalaan in Leidschendam. Dit betrof een nacontrole van een reeds eerder door de bewoners zelf gebluste brand.

Rond 18.00 uur deed zich op de kruising Schrepelpad/Westvlietweg nog een ongeluk voor waarbij ook een gewonde viel. Deze werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Verdere bijzonderheden zijn niet gemeld.