Activiteiten
Dansen en muziek maken

Dans aan de Vliet organiseert samen met Buitenplaats Molenwei (Stompwijkseweg 27) een Wild Glamp Zomerkamp voor ouders en kinderen tussen 5 en 12 jaar. Het vindt plaats tussen 18 en 21 augustus. Hoofdbestanddelen zijn dansen en muziek maken.

Op dinsdag 18 augustus wordt er om 10.00 gestart. Die dag is er een dans- en muziek workshop. Op woensdag 19 samen dansen en muziek workshop, op donderdag 20 hetzelfde programma alsmede een presentatie van het geleerde. Docenten zijn Mira Moreno en Jens Meijers (DeBeat).

Deelnemers hebben de beschikking over een lodge met twee bedden. Ontbijt, lunch en diner is op alle dagen inbegrepen. Elke avond wordt afgesloten met een kampvuur. Op vrijdag 21 augustus vertrekt men na het ontbijt.

Deelnemers dienen zelf slaap- en toiletspullen mee te nemen alsmede kleding voor onder de douche. Nadere informatie bij  morenomira@yahoo.com en Dans aan de Vliet.

Op maandag 17 augustus en vrijdag 21 augustus zijn er voor peuters tussen 2,5 en 4 jaar ook nog danslessen op Buitenplaats Molenwei, onder leiding van Mira Moreno. Op beide dagen van 10.00 tot 10.45 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter