Nieuws
Nachtelijke werkzaamheden Mall

Vanaf deze week wordt er ’s nachts aan de nieuwe Mall of the Netherlands gewerkt, en wel aan het gedeelte van parkeergarage P5 (Noordsingel) wat boven de trambaan ligt. Deze werkzaamheden kunnen alleen worden uitgevoerd buiten de dienstregeling van de tram, omdat de hoogspanningsleidingen (om veiligheidsredenen) moeten worden afgeschakeld. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 01.00 u tot 05.30 uur op dinsdag (nacht van maandag op dinsdag) tot en met zaterdag (nacht van vrijdag op zaterdag). Ze gaan tot 18 september duren.

Tijdens deze periode worden verschillende werkzaamheden verricht, waarvan omwonenden bij sommige mogelijk enige geluidsoverlast kunnen ondervinden (zoals het luchtgommen van het staal en het reinigen van het staal en beton). Deze werkzaamheden zijn nagenoeg gelijk aan werkzaamheden die eerder tijdens de nacht zijn uitgevoerd aan een van de hellingbanen.

Van de overige werkzaamheden die op deze locatie in de nacht worden uitgevoerd, zoals het conserveren van het staal, het aanbrengen van valbeveiliging en de glasbewassing rondom de tramlijn, verwacht de Mall geen overlast. Voor eventuele klachten kunt u zich richten tot mevrouw Anneke de Visser, bewonersconsulente van de firma Kloet. Zij is bereikbaar op 010 – 850 8660 of 06 – 2156 7526.

Met een buitentemperatuur van meer dan 30 graden is het binnen in de Mall overigens heerlijk fris. Het klimaatbeheersingsysteem in dit winkelcentrum in aanbouw heeft de vuurproef doorstaan. Ook ondernemers zijn blij met dit succes. Binnenkort komen er weer een paar bij. Boekhandel Paagman is al bezig met de inrichting. En een deur verder opent binnenkort een klassieke herenmodezaak met de fraaie naam: the English Hatter. En er wordt gewerkt aan New Zealand Auckland, een herenmodezaak die met crowdfunding wordt gerealiseerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter