In de sfeervolle tuin van Huygens’ Hofwijck aan het Westeinde 2a in Voorburg wordt  zondagochtend 23 augustus weer een mooi concert gegeven. Vanaf 10.30 uur trakteert het Quatriola Ensemble de aanwezigen op een wervelend programma. De toegangsprijs is € 10,- Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via www.veurklassiek.nl Haast u, het aantal toegangskaarten is beperkt.

De Quatriola Ensemble leden zijn erg verheugd dat concerteren weer mág na het maandenlang verbod op optredens vanwege het bekende virus. Zij zijn dan ook zeer gemotiveerd om op zondagochtend een fantastisch concert te brengen.

Het ensemble is opgericht in 2014. Het brengt een unieke klank van vier houtblazers samen: hobo, klarinet, fluit en fagot. Het ensemble bestaat uit Maria Rosaria Della Ragione, Clara Alija, Federico Forla en Irene Ruiperez. Het repertoire is zeer gevarieerd in stijl: van de vroege harmonische klanken tot hedendaagse muziek. Op het programma zondag staat o.m. werk van Ibert – Deux Movement;  Albeniz – Capricho catalan en Tango; Gerswhin – Rialto Ripples; Bizet – Delen uit de opera Carmen.

Het concert duurt ongeveer een uur. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar zondagochtend 30 augustus. Houd daarvoor de website in de gaten. www.veurklassiek.nl (foto Charles Groeneveld)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter