Nieuws
Deel Mgr. Van Steelaan Voorburg dicht

Vanaf maandag 31 augustus gaat de Mgr. Van Steelaan in Voorburg gedeeltelijk dicht. Het betreft het stuk vanaf de Spinozalaan tot de Prinses Irenelaan. De afsluiting duurt tot ongeveer tien november. Vervolgens gaat de Mgr. Van Steelaan dicht tussen de Prinses Irenelaan en de Spinozalaan. Dat duurt tot medio december.

De Mgr. van Steelaan is naast de Prins Bernhardlaan en de Parkweg de enige doorgaande weg in Voorburg. Verwacht wordt dat de gedeeltelijke afsluiting tot de nodige verkeersproblemen zal gaan leiden. De tram blijft gedurende de afsluiting wel gewoon doorrijden.

De Mgr. Van Steelaan wordt afgesloten vanwege rioolwerkzaamheden en een herinrichting van de straat. Nadat de werkzaamheden in de Monseigneur van Steelaan zijn afgerond, wordt in januari 2021 gestart met het vervangen van het oude rioolgemaal aan de Strabolaan. Eerst wordt het nieuwe ondergrondse rioolgemaal gebouwd en in gebruik genomen. Naar verwachting duurt dat werk vier weken. Tijdens die werkzaamheden is de Strabolaan, ter hoogte van het rioolgemaal, tijdelijk afgesloten. Het oude gemaal wordt in het najaar van 2021 afgebroken.

Op de Mgr. Van Steelaan komen een nieuw trottoir, fietspad, parkeervakken en groenstrook met nieuwe bomen. Zie voor een visueel beeld deze link https://www.lv.nl/file/18288/download

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter