Nieuws
Poei, poei: dat belooft wat in Kakafonie

The Party Project is een van de bands die aandacht krijgen in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur is één van de leden van The Party Project telefonisch te gast in Kakafonie. ‘Zomer (poei poei)’ is de debuutsingle van de Party Project. Kenners spreken van een echte zomerhit.

Om 13:05 uur is Kobus Engels te gast om zijn nieuwe single ‘Is het ja, is het nee?’ te laten horen. Over een lege agenda heeft Kobus Engels nooit te klagen gehad maar iedereen weet hoe het momenteel gesteld is met de artiesten in de Nederlandse muziekbusiness: optreden is er nauwelijks nog bij. Stilzitten is echter niets voor Kobus, hij klom in de pen, schreef een Nederlandstalige tekst en samen met producer Frank Verkooyen nam hij een aanstekelijke zomerse single op.

Harry Loco is om 13.30 uur present. Wereldwijd wordt er geprotesteerd tegen racisme en politiegeweld naar aanleiding van de dood van George Floyd. We zouden bijna vergeten dat er in Nederland één van de beste anti-discriminatiesongs sinds jaren geschreven is. In 2016 componeerden Waldy Samson en Harry Loco het nummer ‘Hello World’. In 2017 leverde dat een platencontract op in Amerika. Artiesten uit vier continenten zingen mee op Hello World. Harry Loco is gevraagd door Martin Luther King III om mee te zingen.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter