Activiteiten
Films in Theater Ludens

Dit is het overzicht van de voorstellingen in Theater Ludens in de periode van 27 augustus tot en met 4 september. De kassa gaat beperkt open: donderdag 27 augustus  (14.00 – 15.00 uur). Kaarten bestellen kan ook gewoon via de website: www.theaterludens.nl

Donderdag 27 augustus: Film / Chef. Aanvangstijd: 15.00 uur. Toegangsprijs: € 8,00, met bibliotheekpas: € 7,00. 

Komedie van Jon Favreau. Met o.a. Jon Favreau, John Leguizamo en Scarlett Johansson. Als de succesvolle chef-kok Carl Casper (Favreau) in reactie op een vernietigende recensie over zijn risicoloze kookkunst een woedende tweet verstuurt, ontketent hij daarmee een hype waarvan hij zelf het slachtoffer wordt. Volgt een louterende tocht van Miami naar LA met zoon en collega in een ‘food truck’.

Donderdag 27 augustus: Film Sorry we missed you. Aanvangstijd: 20.00 uur. Toegangsprijs: € 8,00, met bibliotheekpas: € 7,00.

Drama van Ken Loach. Met o.a. Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Nikki Marshall, Rhys Stone en Harriet Ghost. Als geen ander kan Ken Loach (geholpen door vaste scenarioschrijver Paul Laverty) indringende en urgente verhalen vertellen over gewone mensen. In ‘I, Daniel Blake’ ging dat over een werkloze weduwnaar die vastloopt in het systeem, deze keer gaat het over een heel gezin. Beide ouders werken zich het schompes (hij als pakjesbezorger, zij als zorgverlener), en toch kunnen ze zich financieel nauwelijks redden. En ondertussen hebben ze geen tijd meer voor elkaar, of voor hun twee kinderen. Aangrijpend, levensecht en vlekkeloos geacteerd en geregisseerd.