Nieuws
Selectieve informatie over afsluiting Mgr. Van Steelaan

De gemeente blijkt vorig jaar een deel van de omwonenden van Mgr. Van Steelaan in Voorburg geïnformeerd te hebben over een afsluiting die begin 2020 zou plaatsvinden van het stuk tussen Spinozalaan en Prinses Irenelaan. De betrokkenen konden via de site van de gemeente ook het voorontwerp inzien en daarop reageren. Dat laatste is echter door niemand gedaan.

Op 6 mei kreeg dezelfde groep omwonenden een brief met de mededeling dat de voorbereiding van de werken langer had geduurd en dat er dus niet begin 2020 was begonnen. Gesteld werd dat de aanbesteding begin juni werd afgerond en men dan opnieuw van de gemeente zou horen.

Op 22 juli kreeg de groep omwonenden die eerder waren geïnformeerd weer een brief van de gemeente waaruit bleek dat de werken op 31 augustus gestart en tot 18 december zouden gaan duren. Daarbij zou het genoemde stuk Mgr. Van Steelaan dicht gaan, doch telkens in één rijrichting.

Vlietnieuws heeft er eerder op gewezen dat omwonenden van niets wisten. Deze week zijn er door de gemeente plots borden langs de weg geplaatst en is de communicatie naar alle inwoners en weggebruikers wel op gang gekomen. Bij de Mgr. van Steelaan gaat het om één van de drie doorgaande wegen in Voorburg, naast de Prins Bernhardlaan en de Parkweg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter