Nieuws
App helpt horeca met gasten registratie

Beur Horeca presenteert een nieuwe manier voor de Gezondheidscheck en Gastregistratie in de horeca: ,,In Amsterdam zijn vrijdag alweer 2 bedrijven door de overheid gesloten, omdat zij zich niet aan de eisen hielden en onvoldoende maatregelen hadden getroffen aangaande de opgelegde coronaregels. Met de gratis Gezondheidscheck & Gastregistratie App kunt u eenvoudig, efficiënt en veilig uw gasten registreren en voldoet u volledig aan de AVG-eisen.”

Gasten scannen bij aankomst met hun smartphone de QR-code, zichtbaar bij de ingang of op een servicedesk. Meteen verschijnt er een chatbox vragenlijstje op hun telefoon met gezondheidsvragen en de optionele mogelijkheid naam, e-mail en telefoonnummer achter te laten. Als de registratie is afgerond, wordt direct het resultaat van de gezondheidscheck zichtbaar: een groen blok met een goedkeurende vink, en kunt u gaan genieten bij het Horecabedrijf. Bij een rood blok met een kruis mag u volgens de RIVM richtlijnen niet naar binnen.

Horecapersoneel ziet in één oogopslag welke klanten ze een tafeltje kunnen toewijzen en hoeven zelf niets meer te vragen of uit te leggen. Voor klanten zonder smartphone kan een personeelslid de QR-code scannen en de gegevens invullen.

De uitslag van de gezondheidscheck (groen of rood) wordt niet opgeslagen, alleen de eventueel ingevulde persoonsgegevens. Deze zijn afgeschermd en alleen voor geautoriseerd personeel zichtbaar. Na 14 dagen worden alle gegevens automatisch uit de database verwijderd. Komt er in de tussentijd een verzoek van de GGD voor een bron- en contactonderzoek, dan kan in het dashboard van de eigenaar / beheerder eenvoudig een bestand worden geëxporteerd wie er op een bepaalde dag en tijdstip aanwezig waren. De Gezondheidscheck & Gastregistratie App kan tot 50.000 gasten per dag, per bedrijf registreren. Deze gratis App is er in 4 talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits). Maak nu zelf, eenvoudig, een  account aan op: https://www.horeca.com/gastregistratie

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter