Mening
U zegt het maar: Zien dumpen doet dumpen

‘Hierbij een foto van vandaag van gedumpt afval op de Van de Wateringelaan in Voorburg. Ik heb vanmiddag Avalex gebeld en het blijkt dat er geen aanvraag is gedaan voor het ophalen van grof vuil op deze plaats. Dus is een en ander illegaal gedumpt. Als één persoon grof vuil dumpt dan denken andere bewoners dat die dag grof vuil wordt opgehaald.

Avalex deelde mij mede dat eerst de afdeling Handhaving van de gemeente door Avalex moet worden gebeld. Als Handhaving is komen kijken dan pas mag Avalex het illegaal gedumpte grof vuil komen ophalen.

Avalex zou weer de jaarlijkse Afvalkalender huis een huis moeten verspreiden. Nu moet men op internet de kalender van Avalex downloaden en uitprinten. Dan dient men wel met internet overweg te kunnen, een computer en printer te hebben’.

(Naam inzender bij redactie bekend)