Nieuws
Cartouche kan coronaproof de competitie in

Nadat de hockeycompetitie zes maanden volledig heeft stilgelegen, gaat nu het nieuwe hockeyseizoen weer van start. Maar wel anders dan anders. Net als alle andere sportverenigingen moest Cartouche er voor zorgen dat de club helemaal coronaproof is, zodat iedereen veilig kan hockeyen. Ook gelden voor ouders en andere supporters langs de lijn nieuwe regels.

Er is de afgelopen tijd veel werk verzet om sportpark Duivesteyn goed in te richten. Voorzitter Paul Spaargaren: ,,Natuurlijk gelden bij ons ook de normale Corona-regels: thuisblijven als je ziekteverschijnselen vertoont. En tenzij je aan het hockeyen bent, moet iedereen 1,5 meter afstand houden. Ook moeten wij er als club voor zorgen dat er niet meer dan 100 mensen tegelijk in het clubhuis komen of teveel supporters langs de lijn staan.”

Langs alle velden van Cartouche zijn 1,5 meter markeringen aangebracht, zijn de zitplaatsen op de tribunes afgekruist en op het terrein en in het clubhuis zijn looproutes ingericht. ,,In het weekend geldt bovendien dat iedereen zich met een QR-code moet registreren als je op sportpark Duivesteyn komt. En met dranghekken zorgen we ervoor dat alle looproutes duidelijk zijn”, aldus Spaargaren. ,,We gaan komend weekend zien of alles goed gaat, en als het nodig is zullen we nog extra maatregelen nemen. Want allemaal willen we natuurlijk maar een ding: genieten van hockey, op het veld of langs de lijn. Komend seizoen wil Cartouche weer bovenin meedoen om de prijzen, met Dames 1 in de Overgangsklasse, en Heren 1 in de Promotieklasse. We hopen op een mooi hockeyseizoen.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter