Mening
U zegt het maar: Ik doe mee aan nieuw RTL4 programma

Ik wil jullie alvast warm draaien voor het nieuws dat er een nieuw tv programma op RTL4 komt! Mijn naam is Gigi Springer uit Voorburg en ik ben één van de kandidaten van het nieuwe Tv programma ‘Op weg naar Cannes’ dat vanaf aanstaande zondag te zien is op RTL4!

Het wordt gepresenteerd door Carolien ter Linden en  is een modellen afvalrace met als inhoud challenges uit te voeren om zo de winnares te worden en de titel: Miss festival du Cannes te krijgen.Het gaat op zaterdag uitgezonden worden met op zondag de herhaling. En voor de écht bezige bij is het ook terug te zien op Videoland.

Wij zijn nog volop bezig met de opnames, maar de eerste aflevering voor volgende week zondag mag nu van de daken geschreeuwd worden! Wij hebben er zin in en ik hoop Nederland ook!

(Gigi Springer)