Nieuws
Allemaal blij met tabletkar van ITS

Basisschool De Gelderlandschool kreeg een leuke verrassing: zij wonnen een E32C tabletkar, aangeboden door ITS IT-services uit Leidschendam. De school, onderdeel van stichting De Haagse Scholen, is superblij met de prijs. ,,We werken met veel nationaliteiten en dan is goede digitale ondersteuning essentieel in het onderwijs.”

Dat zegt Miranda van de Kolk, directeur van De Gelderlandschool. Fabian Engelen, die ondersteuning biedt aan de scholen op IT-gebied zegt: ,,In deze tijd is digitaal onderwijs niet meer weg te denken. Dat maakt de inzet van digitale middelen en ICT-coördinatoren op scholen steeds belangrijker. Een online leeromgeving biedt leerkrachten inzicht en overzicht in lesresultaten en leerlingen genieten van het digitaal onderwijs. Wij zetten via ITS touchscreens, pc’s, digitale schoolborden, laptops en Chromebooks in voor ons onderwijs.”

,,Wij vinden het leuk bij te dragen aan Ontwikkelingsgericht Onderwijs op deze Haagse school”, vertelt Ellis Groenevelt van ITS. ,,Eigentijdse middelen als laptops en Chromebooks zijn perfect in te zetten voor praktijkgericht leren en sluiten aan bij de belevingswereld van leerlingen. Met de Acer E32C tabletkar kan de school de tablets gemakkelijk opbergen en ze worden automatisch opgeladen. De tabletkar is door de wieltjes eenvoudig te verplaatsen naar een andere klas of veilig weg te zetten.”

‘Wij de techniek, u het onderwijs!’  Deze slogan staat symbool voor de groei die ITS tot partner voor het onderwijs heeft doorgemaakt. De directeuren Ronald Smeijers en Ellis Groenevelt stonden aan de basis hiervan.