Nieuws
Boerderij by Charrels heeft lekkerste biefstuk van de regio

,,Het is bij ons gezellig, lekker eten, betaalbaar en veilig.” In een paar woorden vat Claudia Lakwijk de sterke punten samen van restaurant De Boerderij by Charrels. Een zaak die sinds jaar en dag gevestigd is in het winkelcentrum Essesteijn in Voorburg. Sinds anderhalf jaar zwaaien Claudia en echtgenoot Marko hier de scepter. In een restaurant met een echt oud-Hollandse menukaart.

Specialiteit van het huis is zonder meer de biefstuk. Die is er in acht varianten, vanaf 21,95. Voor eters met een grote trek bestaat ook een XL versie. ,,Bij iedere biefstuk krijgt de gast frietjes, verse salade en appeltjes”,  vertelt Claudia.

,,Gewoon bij de prijs inbegrepen. Overigens hebben we natuurlijk ook andere gerechten, zoals schnitzels, spareribs, vega- en vis. Wat gebleven is, de steengrill. Daarbij kan men zelf aan tafel het vers gesneden vlees grillen. Met vier soorten vlees, drie sauzen, patat en salade voor 22,50 per persoon. Hiervoor  geldt wel een minimum van twee eters.”

De kaart van de Boerderij by Charrels is overzichtelijk en vriendelijk geprijsd. Vriendelijk is ook de bediening. ,,We willen dat iedereen zich hier thuis voelt. We doen dit vak met liefde en bereiden alles vers.”

De Boerderij by Charrels is te vinden aan de Klaverweide 80, 2272 BV Voorburg. Telefoon 070 – 320 1060.  http://www.restaurantdeboerderij.nl Open van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 23.00 uur. Op de facebookpagina worden vaak bijzondere aanbiedingen en verrassingen geplaatst. (Partnerbijdrage)