Activiteiten
Open Podium Talentenloods groot succes

De eerste Livestream-uitzending van het Open Podium Talentenloods door Midvliet was gelijk een succes. Na zeven maanden corona heropende voorzitter Paul de Beer en theaterdirecteur Ludens Rogier Helwig het seizoen. De jonge band Times Son, van Drumschool Voorburg zette strak de vaart erin en werd voor de 12-jarige Ispira Thomas zijn eerste ervaring als zanger van een band.

Dankzij het grote filmdoek kwam de filmopname bijzonder tot zijn recht van de talentvolle dansgroep LiveNdance van Karina Jans met een choreografie van Karina met aanvullingen van haar ‘meiden’. De jamsessie op het keyboard door de 12-jarige Hendrik de Vries deed denken aan filmmuziek, al lijkt komediant hem ook wel wat. Met zijn humor kreeg hij de lach van de zaal.

Daarna volgde het optreden van Tijn de Vreeze en Julia Vos, hun samenzang werd door de jury uitgekozen als één van de talents. Eva Tsangaris was het voorproefje voor de slotbijeenkomst van 1 november. De aanwezigen wilden na haar inleiding graag het hele verhaal horen over Het Geheim van Theater Ludens. Sebas Goudart stal de show als talentvolle assistent-presentator van Angelique Schipper en danste voor de film op het doek van zijn optreden bij Fenix Theatermakers. Tot slot trad de 12-jarige Thomas van der Sleen van Stichting Trias op met twee van zijn zelf geschreven Engelstalige nummers achter de vleugel. Ook hij werd door de jury gekozen tot ‘talent’ en mag zodoende ook meedoen op 1 november.