Activiteiten
Veel waardering voor Huygens Festival

Het Huygens Festival is inmiddels in volle gang. Ondanks de zorgen om het corona virus kan het festival toch doorgang vinden. Dat alleen al is een groot compliment voor de organisatie waard. Vandaag is alweer de laatste dag van het driedaags festival. Fotograaf Ot Douwes maakte de eerste dag een fraaie foto impressie.

U ziet onder meer de opening van het festival door locoburgemeester Astrid van Eekelen. Voor het optreden van elke muzikant of groep sprak de ambassadeur van het betreffende land. Door de Corona crisis waren er geen deelnemers uit Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechi√ę aanwezig, maar wel hun landgenoten, die in Nederland wonen of verblijven. Nadia Askarova opende met de European Hymn, waarbij alle aanwezigen in de Oude Kerk gingen staan. (foto’s Ot Douwes)