Nieuws
GBLV blaast nieuw leven in ‘Opschoondag Prinsenhof’

De wijk Prinsenhof te Leidschendam is weer een stukje schoner. Het team van ‘GBLV voor een schoon LV’ van de lokale politieke partij GBLV/Gemeentebelangen haalde samen met enthousiaste wijkbewoners kilo’s afval op van de straten en struiken rondom wijk- en dienstencentrum De Plint, Frederiklaan. ,,Verrassend veel eigenlijk, als je weet dat er door de gemeente en DSW regelmatig wordt opgeruimd in de wijk”, aldus Desiree van den Eijnden die namens Woej het GBLV-team benaderde om de ‘Prinsenhof Opschoondagen’ van weleer nieuw leven in te blazen. Veel enthousiaste bewoners haakte aan en men was het er over eens dat de actie voor herhaling vatbaar is. Woej en De Plint gaan hiermee aan de slag. De volgende ‘GBLV voor een schoon LV’ is op 26 september van 10.30-12.00 uur in samenwerking met Fenomeen Bovenveen. Verzamelen bij de Koningskerk.