Activiteiten
Nieuwe editie vier tegen vier toernooi

Zondag 11 oktober staat het jaarlijkse 4×4 toernooi bij Forum Sport op het programma. Het toernooi op Sportpark ’t Loo, is voor alle groepen vijf tot en met acht van de basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Alle kinderen kunnen met zelf samengestelde teams meedoen. Op deze dag is meedoen belangrijker dan winnen. ,,Er worden geen standen en uitslagen meer bijgehouden, omdat wij vinden dat er in deze tijd stilgestaan mag worden bij het feit dat er überhaupt weer gesport kan/mag worden”, aldus buurtcoach Sven Grootscholten van organisator SenW.

De teams van groep vijf en zes spelen vier tegen vier met één vliegende keep en er komt zowel een meisjes- als een jongenspoule. De teams van groep zeven en acht spelen vijf tegen vijf inclusief vaste keeper. Daarbij mogen meisjes meespelen in de jongenspoule, maar omgekeerd is dit niet mogelijk. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen geoefende en ongeoefende voetbalteams.

Inschrijven kan vanaf maandag 21 september. De flyers zullen in de klas worden uitgedeeld en daar ook weer worden opgehaald op uiterlijk 25 september. Uiterlijk woensdag 7 oktober komen de wedstrijdschema’s op www.senw-lv.nl

Dit jaar is er extra aandacht voor het naleven van de richtlijnen van het RIVM en vragen de organisatoren om met volgende zaken rekening te houden: 1.5 m afstand houden, een ouder per kind mee op het complex, zorg dat je niet te vroeg aanwezig bent om drukte te voorkomen en houd je aan de standaard RIVM-regels.