Nieuws
Specsaver van het eerste uur in het zonnetje gezet

Oog- en hoorzorgketen Specsavers bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland. En daarom werden de winkels en winkeleigenaren van het eerste uur door heel het land in het zonnetje gezet. Zo ook opticien en optometrist Kees Bouwman die in 2003 de winkel in Rijswijk kocht en vervolgens met veel plezier de in 2000 geopende Specsavers-winkel in Leidschendam runt. Hij en zijn team zijn verrast met een klein feestje om de fijne samenwerking te bekronen. In de feestmaand september maken alle klanten ook nog eens kans om een leven lang gratis brillen te winnen

Kees runt de winkel niet alleen, maar doet dit samen met Jaco van Schie, Terry Lagerberg en audicien Frans de Waal. ,,Twintig jaar geleden had Specsavers maar enkele filialen hier in Nederland. Ik vond het een enorme uitdaging om samen met hen als pionier de markt te betreden en Specsavers groter te maken. Met een enorm teamgevoel zijn we er in geslaagd Specsavers te laten groeien tot wat het nu is.”

,,Ik ben er ontzettend trots op dat ik met mijn partners en team met zoveel plezier en vakmanschap deze winkel én de winkel in Zoetermeer run. Het team bestaat uit veel trouwe medewerkers en de winkel is altijd gezellig druk. Met het prachtige vernieuwde winkelcentrum Leidsenhage, dat in maart 2021 opent, en onze reeds vernieuwde winkel met 4 meetruimtes en een ruimte voor hoorzorg zijn we klaar voor de toekomst.”

Naast de winkeleigenaar en het personeel worden de klanten van Specsavers ook niet vergeten om het feestje mee te vieren. In de feestmaand september maakt namelijk iedere klant van Specsavers Leidschendam bij aankoop van een bril of hoortoestel kans op een leven lang gratis brillen. (foto PR)