Nieuws
Doelpuntrijk voetbalweekeinde

De competitie 2020 – 2021 is voor de lokale voetbalclubs niet slecht gestart. Drie dikke overwinningen zonder goals tegen. Alleen SEV verloor. RKAVV speelde niet.

Forum Sport – Honselersdijk 3 – 0

Forum Sport startte sterk en zette Honselersdijk vanaf de 1e minuut onder druk. De verdedigers van Honselersdijk wisten daar geen raad mee. Luuk Goedbloed was dichtbij een treffer.

In de 29e minuut was het raak. Een harde voorzet van rechts van de voet van Kursat Babamoglu werd beheerst door Luuk Goedbloed via de paal afgerond. In de 38e minuut een loepzuivere voorzet die door Tom Bijen bij de tweede paal keihard werd ingekopt.

En nadat Gino Bergwerff dezelfde Tom Bijen een paar minuten later de diepte in stuurde was de 3-0 een feit. Het tweede doelpunt voor Tom Bijen.

Na rust gooide Honselersdijk het roer om. Achterin werd één op één gespeeld zodat er wat meer aanvalskracht kwam. Honselersdijk kwam er daardoor meer uit en was meer in balbezit. Echt gevaarlijk werd het achterin bij Forum Sport niet.

Aan de andere kant ontstond er bij Honselersdijk meer ruimte achterin en daar wist Forum Sport niet echt van te profiteren. Het bleef bij 3-0.

Overige uitslagen:

SEV – REMO 1 – 2 (35e minuut Jasper Koning 1-0)

VV Wilhelmus – ASC 4 – 0 (20e en 61e Jacky Adam, 34e Cedric Aké, 63e Ruben Gyamfi)

Stompwijk’92 – WVC 4 – 0 (Lorenzo Korte 3x, Kevin van Bemmelen)

Vv Emmen – RKAVV ging niet door wegens corona bij Emmen.