Activiteiten
Open huis ‘Sector V’ aan de Vlietweg 15

De ondernemers van bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’ aan de Vlietweg 15 in Leidschendam houden zaterdag 26 september een open huis. Dit duurt van 12:30 tot 15:00 uur. Maar liefst 40 ondernemers op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit openen die dag de deuren van hun praktijk of werkruimte. Iedereen is van harte welkom voor een gratis workshop, korte behandeling of een praatje.

Initiatiefneemster Angelique Pardoen van Praktijk Zonnevlecht vertelt: ,,Iedereen kent het pand aan de Vlietweg, maar welke mooie activiteiten achter de deuren plaatsvinden is helaas van buiten niet zichtbaar. In mijn werk als massagetherapeut staat de verbinding met de cliënt centraal, in het gebouw zoeken de huurders onderling verbinding met elkaar en met dit open huis wil ik naast zichtbaarheid ook de verbinding met de inwoners van Leidschendam-Voorburg versterken. De diversiteit van de ondernemers geeft een goed beeld van het ruime aanbod wat ‘Sector V’ te bieden heeft. Naast de opengestelde ruimtes, activiteiten en workshops, staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar in het gezellige koffiecafé. Kom langs en laat je verrassen.”

De ondernemers zijn actief op heel diverse gebieden. Zo kunt u die middag kijken bij een kindertheater, fotograaf, creatief atelier, loopbaancoaches, masseuses, voetreflextherapeuten etc.  Het precieze programma staat op www.sectorV.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter