Nieuws
Arnold Brans: ‘Welhaast onwerkbare situatie’

Gemeenteraadslid Arnold Brans heeft een brief gezonden aan burgemeester Klaas Tigelaar over zijn besluit de VVD te verlaten en toe te treden tot de fractie van GBLV. De tekst daarvan is als volgt:

‘Geachte voorzitter, geachte heer Tigelaar,

Door mijn afwijkend stemgedrag binnen de fractie van de VVD met betrekking tot het dossier Schakenbosch is er een welhaast onwerkbare situatie ontstaan tussen mij en de VVD fractie.

Vele gesprekken en pogingen tijdens het afgelopen reces om te komen tot een hernieuwde vertrouwensvolle relatie hebben ons helaas niet tot overeenstemming kunnen brengen.

Daarom heb ik de beslissing genomen om per direct uit de fractie van de VVD te stappen. Dit houdt echter niet in, dat ik uit de gemeenteraad zal gaan. Ik behoud het recht op mijn zetel en zal daarmee overstappen naar de fractie van GBLV.

Ook zal ik per omgaande de fracties van de verschillende partijen op de hoogte brengen. Tevens zal ik de griffie verzoeken om per direct de nodige wijzigingen aan te brengen zodat ik voortaan als fractielid van GBLV zal worden vermeld.

Ik vertrouw erop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten, Arnold Brans’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter