Nieuws
Nederlands lied floreert in Kakafonie

Drie gasten, drie nieuwe singels en één radioprogramma. Zangeres Mary van Baal is vandaag om 12.30 uur te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Ze presenteert  haar nieuwe singles ‘De cirkel van mijn leven’ en ‘Zij kruipt door mijn bloed’ te laten horen. In het dagelijkse leven is Mary van Baal receptioniste/telefoniste bij een GGZ instelling en wil graag haar levensgeschiedenis verwerken in het zingen.

Ook Mannes is te gast in Kakafonie. Hij komt om 13:05 uur komt  naar de studio met zijn nieuwe single ‘Breng mij haar terug’ . Zanger Mannes uit Zwolle komt na de moeilijke coronacrisis, waarvan hij de gevolgen ook nog eens van heel dichtbij heeft mogen meemaken, omdat zijn moeder dat ook nog heeft gehad, met een prachtig nieuw nummer ‘Breng mij haar terug’.

Als laatste is om 13.30 uur Antonio Holsken te gast in Kakafonie. Hij heeft een nieuw nummer: ‘Kom bij mij’, een wel heel bijzonder nummer want ‘Kom bij mij’ is een Nederlandstalige bewerking op de wereldhit ‘Suavemente’ waarvoor Antonio zelf de tekst schreef.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter