Nieuws
Sandy durfde door corona niet naar het ziekenhuis

Voor veel mensen heeft de corona pandemie een grote impact op het leven (gehad). Patiënten en medewerkers van de HMC-ziekenhuizen Antoniushove, Bronovo en Westeinde vertellen hun verhaal. Zoals Sandy Jacott (71), die bijna niet naar het ziekenhuis durfde te komen en op het nippertje gered kon worden.

,,Ik huilde toen ik naar de operatiekamer werd gereden. Ik was doodziek. Aan de arts vroeg ik of ze, mocht ik het niet overleven, mijn man wilde vertellen dat ik van hem houd. Ik was al dagen beroerd. Ik had heftige braakaanvallen en was zwak. Mijn man maakte zich zorgen, maar uit angst voor het coronavirus wilde ik de deur niet uit. Ik ben 71 en behoor tot de risicogroep. Na weer een aanval zat mijn man zo in angst dat we toch naar de huisarts zijn gegaan. Daar ging ik onderuit. De dokter belde gelijk de ambulance.”

,,Binnen een uur lag ik op de operatietafel. Ik ben echt fantastisch geholpen. De dokter van de spoedeisende hulp kwam later op de verpleegafdeling nog even informeren hoe het ging. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Er bleken galstenen vast te zitten tussen de galblaas/lever en de darm. Alles was geblokkeerd en ik had bloedvergiftiging. Eén dag later en ik had niet meer geleefd.”
Lees hier meer: https://bit.ly/3ihoZMm   (bron: HMC)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter