Nieuws
Heren EHC houden punten in huis

De wedstrijd EHC – Unitas stond op het programma in de EHC European Sports Dome op Sportpark Westvliet. EHC liet vorige week een punt liggen, dus de mannen wilden nu in eigen hal heel graag winnen. Het duel ging in het begin zeer gelijk op. Net als de vorige twee wedstrijden hadden de mannen last van slechte afronding op 100%-kansen. Dit zorgde voor een ruststand van 12-12. Na de rust kwamen de heren onder leiding van coach André van den Bosch goed uit de startblokken met drie break-outs van Wessel de Rijk. Deze snelle tegenaanvallen waren gecreëerd vanuit het sterke verdedigen van EHC waar Unitas geen antwoord op had.

Toen het gat eenmaal geslagen was, konden de mannen van EHC verder uitlopen. Het goede verdedigen werd gecombineerd met mooie aanvallen waar de cirkels Bart Vinkesteijn en Jury van Vliet de vruchten van konden plukken. De heren van EHC konden uitlopen tot 30-22, waarna de scheidsrechters floten voor het eindsignaal.

Vooral in de tweede helft is het verschil gemaakt. Toen liet EHC zien wat de ploeg in huis had. Volgende week moeten de EHC-heren uit tegen Quintus 2 om 18.30u in Kwintsheul.

Doelpunten: Wessel de Rijk 7x, Pim Hessing 5x, Tim Lammers 4x, Bart Vinkesteijn 4x, Jermaine Taco 4x, Kylian van Vliet 4x, Jury van Vliet 2x.