Activiteiten
Wereldberoemde Amstel Quartet in Theater Ludens

Op donderdag 8 oktober 2020 speelt het vermaarde Amstel Quartet ‘Amercan Dream’ in Theater Ludens, Feithplein Voorburg. Het wereldberoemde kwartet bestaat uit Remco Jak (sopraansaxofoon), Olivier Sliepen (altsaxofoon), Bas Apswoude (tenorsaxofoon) en Harry Cherrin (baritonsaxofoon).

Of het nu gaat om oude muziek of de allernieuwste klanken, popmuziek, jazz, klassiek of wereldmuziek, voor de toehoorder van het Amstel Quartet vervagen alle grenzen tussen deze genres. Technische beperkingen lijken niet te bestaan en muzikale grenzen zijn er om te overschrijden.

Deze avontuurlijke houding heeft het viertal wereldwijd een groot aantal bewonderaars opgeleverd. Een optreden van het Amstel Quartet heeft de opwindende energie van een popconcert. Het kwartet neemt u mee op een adembenemende en ontroerende reis. Niet voor niets noemt de Nederlandse pers het Amstel Quartet ‘Het kleurrijkste saxofoonkwartet ter wereld’. ‘Dit saxofoonkwartet is balsem voor de ziel’, schreef de Volkskrant. ‘De saxofoonvirtuozen van het Amstel Quartet lijken zich in elk idioom thuis te voelen’, concludeerde NRC.

Donderdag 8 oktober 2020: aanvang 12.30 uur, toegang €8,50. Kaarten zijn bestelbaar via de website theaterludens.nl of te kopen bij de kassa van het theater. Die is open op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur, en een uur voor aanvang van de voorstelling. (foto Theater Ludens)