Nieuws
Rabo ClubSupport voor lokale jeugdclubs

Rabobank Regio Den Haag investeert met Rabo ClubSupport in lokale clubs en verenigingen. Als coöperatie geeft de bank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. De leden van de bank hebben inspraak op de verdeling van dat deel. In deze regio doen drie lokale verenigingen mee: Voetbalvereniging BSC’68, Scouting Hubertus-Brandaan en Voetbalvereniging SEV.

Deze drie verenigingen spelen een actieve rol voor de lokale maatschappij, zo beoordeelt ook de Rabobank. Daarom geven zij graag financiële steun. Klanten en leden vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen. Iedere stem is dus geld waard.

Door corona zijn de gebruikelijke manieren om geld te werven voor een club, zoals een disco organiseren of ruimteverhuur voor feesten, voor een groot deel weggevallen. Daarom zoeken we naar andere mogelijkheden om onze leden een leuke, sportieve vrijetijdsbesteding te blijven bieden. BSC’68 uit Benthuizen spaart voor de activiteiten tijdens het Jeugdkamp Voetbal, Scouting Hubertus-Brandaan uit Voorburg voor nieuwe tenten voor het kamperen en SEV uit Leidschendam voor LED-verlichting op de voetbalvelden. Breng uw stemmen uit op deze verenigingen, zodat de jeugd lekker bezig kan blijven in de gezonde buitenlucht.

Dat kan in de stemperiode tussen maandag 5 en zondag 25 oktober. Klanten en leden van de bank kunnen via de website of de app van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen, waarbij men maximaal twee stemmen per club kan uitbrengen. Op de websites van de verenigingen staat meer informatie: www.bsc68.nl, www.hubertus-brandaan.nl en www.sev.nl