Nieuws
Radio West past programmering aan

Radio West past de programmering aan. De vertrouwde presentatoren verhuizen met ingang van deze week bijna allemaal en maken een nieuw of vernieuwd programma. Met deze wijziging wil Radio West nog meer regionaal nieuws brengen, nog warmer klinken en nog betere muziek laten horen.

De ochtend begint om 06.00 uur op Radio West. Dan presenteren Tjeerd en Jorinda ‘West Wordt Wakker’. Van 10.00 tot 12.00 uur is er Aan de Bak met Patrick van Houten. Bas Muys verhuist naar de lunch. Hij presenteert tussen 12.00 en 14.00 uur ‘Muijs in de Middag’. Van 14.00 tot 16.00 uur is er dan Muziek aan Zee met Marjolein Visser. Justin Verkijk tekent vervolgens van 16.00 tot 19.00 uur voor ‘West komt Thuis’

In het weekend blijft de oude programmering gehandhaafd. Zo is er op zaterdagmorgen UIT! met alle regionale uitgaanstips, gevolgd door Sjaak Bral met Broodje Bral. In de middag staat het regionale voetbal in de hoogste amateurklassen centraal in Zuid-Holland Sport.

Op zondag draait veel om ontspanning en muziek en begint de dag met Klassiek op West, gevolgd door Pieter Kuipers met Muziek van alle Tijden. Daarna schuift Rogier weer achter de microfoon met de zondageditie van UIT! In de middag is er het bekende programma Adres Onbekend, gevolgd door non-stop muziek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter