Nieuws
Lego komt met superwinkel naar de Mall

Komend voorjaar  opent Lego een nieuwe zaak in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. De Lego Store zal uiteraard alles bevatten wat men van zo’n zaak mag verwachten.  In de winkel komen onder meer een PAB-muur, Minifigure bouwzuil en natuurlijk LEGO sets. Het wordt straks dus niet alleen kopen, maar ook spelen in de opvolger van Leidsenhage.

De nieuwe LEGO Store gaat niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook speelervaringen, activiteiten en evenementen. Te denken valt aan de kies en bouw wand. de digitale box, waar Lego tot leven komt en de mogelijkheid om zelf een Lego minifiguur te bouwen. De opening van de winkel valt samen met de opening van de nieuwe Mall. Dus ergens begin maart. (foto Bouwsteentjes)