Nieuws
Michel Groen maakt nu ook pas- en portretfoto’s

Fotograaf Michel Groen gaat zijn activiteiten uitbreiden met een pasfoto en portretservice. Dat kan bij hem in de studio, op locatie of aan huis. De mogelijkheid van het laten maken van pasfoto’s in Leidschendam-Voorburg is door het wegvallen van een paar plaatselijke fotozaken minder geworden. Daarom biedt Groen nu het Pas/Portretfoto pakket aan.

Het pakket bestaat uit een portretserie van 4 foto’s in diverse poses en een set pasfoto’s van 6 stuks. De geselecteerde portretopnamen krijgt men dezelfde dag nog als digitale foto-bestanden per mail opgestuurd, zodat deze kunt gebruiken kunnen worden als profielfoto op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Instagram of bij een sollicitatie. De klant mag een foto ten behoeve van pasfoto’s zelf uitzoeken. Die liggen dan de volgende dag voor klaar.

Ook is het mogelijk alleen pasfoto’s te laten maken. Michel Groen: ,,Ik kan bijvoorbeeld ook naar zorginstellingen of tehuizen voor dit pakket, de prijs blijft daarvoor hetzelfde. Als het (op die locaties) alleen om pasfoto’s gaat (6 stuks) dan komt de prijs op € 17,50 dat is dan inclusief reistijd en kilometers, uiteraard wel binnen Leidschendam-Voorburg. Het hele pakket (portret en pasfoto’s)  kost € 35,00.”

Voor het maken van een afspraak kan men Michel bellen op 06-25424245 of e-mailen naar mail@michelgroen.nl