Activiteiten
Leuke herfstvakantie activiteiten voor kinderen

Er komen, ondanks de corona, toch leuke herfstvakantie activiteiten voor kinderen. Sven Grootscholten van SenW vertelt: ,,We hebben een nieuw herfstvakantieboekje met sportieve en culturele activiteiten voor kinderen van zes tot en met veertien jaar. Zo kunnen we jou een leuke en leerzame vakantie bezorgen! Dus kom jij ook mee naar zee, verschillende sporten doen tijdens de Sport-In, suppen of skateboarden?

Op maandag 19 oktober ga je Mee Naar Zee (8 tot en met 12 jaar) en ontdek je het strand, de zee en de duinen tijdens een gave expeditie in Meijendel! De Sport-In op dinsdag 20 oktober is een leuke sportdag waarbij kinderen van zes tot en met twaalf jaar kennismaken met maar liefst zeven verschillende sporten. Op woensdag 21 oktober kun je naar Sup je Suf (10 tot en met 12 jaar en B-diploma verplicht); een leuke sup-activiteit aan de Vliegermolen plas. We sluiten de week af met een skateboard clinic (8 tot en met 14 jaar) op het Skatepark op donderdag 22 oktober.

Via www.senw-lv.nl kun je de activiteiten en alle nodige informatie in onze agenda vinden! We hebben veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde herfstvakantie activiteit kan beleven! Helaas is het niet toegestaan voor ouders om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar we zorgen voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event! Wil je ook graag meedoen?! Vergeet dan niet om je in te schrijven! Je vindt in de flyer of in de agenda op www.senw-lv.nl per activiteit hoe en bij wie je dat kunt doen.”